Contact

Neem contact op met

Erwin

Ik ben een gedreven professional in zakelijke en particuliere dienstverlening, waarbij ik continue de uitdaging zoek om de klant centraal en tevreden te stellen.?

Koen

Het werven van personeel is geen doel opzich, maar een middel om exponentieel te groeien in klanten en omzet.


Arlette

Klanten omschrijven mij vaak als een gedreven persoon met flair en passie. Ik denk graag in oplossingen in plaats van problemen.

Jan Jamlean

Jan is verantwoordelijk voor regio Sittard-Geleen. Jan is expert op het gebied van Recruitment. Hij helpt je graag verder om de juiste match tussen werkgever en werknemer te cre?eren.

Joost

Gedreven peoplemanager met veel ervaring in het leidinggeven aan verandering. Helicopterview, commercieel sterk, zorgt voor focus en rust. Hands-on, gevoel voor verhoudingen, schakelt gemakkelijk met alle niveaus.

Vincent Koning

Vincent zorgt voor de ideale match tussen werknemer en werkgever.

Neem direct contact op met:

Erwin: 06 55 85 48 92 (commerci?le oplossingen en voor werving)

Arlette: 06 46 71 07 91 (personele zaken)

Joost: 06 42 68 72 44 (Regio Oss)

Jan: 0653811874 (regio Sittard-Geleen)

Vincent: 0649744180 (regio Amsterdam)

Onze klanten aan het woord

?

Sinds ik in contact ben gekomen met Erwin heb ik al 10 werknemers aan kunnen nemen. Doordat ik zelf de kennis niet heb ontzorgt Erwin mij volledig.

Roel

?

Door DAW Groep hoef ik zelf niet meer te zoeken naar nieuw personeel. Als ik werknemers nodig heb dan schakel ik Koen in. Koen vindt namelijk personeel. Altijd!

Lizette

?

Begin 2018 in contact gekomen met DAW, echt een super samenwerking. Al bij de eerste kennismaking tijdens de PRESCAN 3.0 voelde het contact goed aan.

John